Info / voorwaarden

 

Elektrastunter heeft Trusted shops lidmaatschap.
FAQ over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
 :

Drukt u voor meer info over de AVG op deze link > De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

 

Verzending             

Verzending van uw aankoop gaat via Postnl pakketpost of GLS.


Overzicht van de Postnl en GLS pakketpost tarieven :


Nederland
 

Postnl of GLS verzendkosten aangetekende verzending   € 6,95

Postnl of GLS 10 kg tot 30 kg                                         € 12,95

GLS 30 kg tot 45  kg                                                       € 35       ( voor o.a. de elektrische steps )

GLS 45 tot onbeperkt                                                      € 58 


Belgie


GLS tot 2 KG            € 14

GLS tot 5 KG            € 19,50

GLS tot 45KG           € 52

GLS vanaf 45 KG      € 85

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Wij hanteren de volgende voorwaarden :


Levering 

Elektrastunter draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen.
Elektrastunter behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.
De gestelde levertijd van 1 tot 3 dagen ( Nederland ) en 2-5 dagen ( België ) is een indicatie voor producten die op voorraad zijn, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend aangezien we afhankelijk zijn van derden.


Afhalen

U kunt het natuurlijk ook zelf komen bekijken of afhalen.
Neem van te voren contact op om een afspraak te plannen, zo bent u er zeker van dat er iemand aanwezig zal zijn wanneer u langs wilt komen
.


Camera installatie sets

Bij de installatie van het bewakingssysteem zal er zeer zorgvuldig en probleemoplossend te werk worden gegaan om de bekabeling ook netjes uit het zicht te laten. 
De genoemde prijzen zijn verder inclusief,
 BTW, installatie, bekabeling tot 20 meter per camera ( daarboven kost het kabelleggen 4 euro per meter ), voorrijkosten,1 TB harde schijf, afstandsbediening, uitleg door monteur, gratis App + PC software, het aantal Hikvision camera's model DS-2CD2142FWD-IS zoals bij de set aangeduid en 1 x Hikvision NVR DS-7604NI-K1/4P.

De genoemde prijzen voor installaties zijn voor de volgende regio's :
Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid holland.

Voor andere landen / regio's zoals België, Drenthe, Friesland, Groningen, Limburg, Noord holland en Overijssel komt er 75 euro bovenop de genoemde prijzen.
Andere ( Europese ) landen tenzij met ons besproken zijn voor installaties uitgesloten.

De genoemde prijzen zijn exclusief de volgende genoemde producten of diensten wanneer deze gewenst of nodig zijn :

LCD / TFT scherm, muurbeugels, herstelwerkzaamheden, huurkosten
 hoogwerker, schilderen of ander meerwerk zoals betonboringen, graafwerkzaamheden of hakwerk.


Betaalopties 

Bij elektrastunter heeft u keuze uit 4 betaalopties, u kunt kiezen uit ideal, Paypal, creditcard, Belfius en vooruitbetaling.
Als u een bestelling via Creditcard wilt betalen wordt er 3,2% extra over het totaalbedrag berekend. 
Bij Belfius ( voornamelijk voor Belgische klanten ) wordt er 1,9% extra over het totaalbedrag berekend.
Bij Paypal wordt er 3,8% over het totaalbedrag berekend.


Verzending 

Artikelen worden verzonden via PostNL of GLS als de betaling ontvangen is en er wordt een bevestiging van verzending verzonden per mail aan de klant.  
De mogelijkheid wordt geboden de zending af te halen als u dat wenst.


Prijzen 

Prijzen op de site van elektrastunter zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 

Retourzending 

Artikelen kunnen retour gezonden worden binnen 14 werkdagen na ontvangst. Graag hierover elektrastunter inlichten binnen  7 dagen na ontvangst van de zending. Artikelen worden retour genomen als ze teruggezonden worden in de oorspronkelijke en nette staat. Alleen als aan deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd. Artikelen die op bestelling zijn ingekocht kunnen niet retour genomen worden. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant.


Garantie 

Elektrastunter garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. 
De garantie op de producten bedraagt 24 maanden vanaf de dag van ontvangst met uitzondering van slijtbare onderdelen op bijvoorbeeld de elektrische step zoals de remmen, banden en andere beweegbare onderdelen, ook de loodzuur accu is aan slijtage onderhevig door het ontladen en weer opladen, op de loodzuur accu's is de garantie beperkt tot 6 maanden )

 

Privacy 

Elektrastunter zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door elektrastunter alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. 


Herroeping

Formulier voor herroeping kunt u hier vinden > Formulier herroeping


Klachtenafhandeling 

Elektrastunter streeft naar tevreden klanten, mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt elektrastunter daar graag van op de hoogte gebracht, er kan dan met u naar een oplossing gezocht worden.